sova ZÁKLADNÁ ŠKOLA CLEMENTISOVA 616/1, 024 01 KYSUCKÉ NOVÉ MESTO 

ff

logo skola okej

Total AV Reliability and Security

Detekcia úplného AV malvéru je jednou z najsilnejších častí produktu. Využívajú antivírusový modul SAVAPI, ktorý je poháňaný kombináciou umelej inteligencie, cloudových technológií a antivírusového skenovania koncových bodov, na ochranu vašich súkromných údajov pred všetkými typmi vírusov a škodlivého softvéru vrátane ransomvéru,
trójskych koní a spywaru. Spoločnosť Total AV zaznamenala vo Virus Bulletin za február 2021 perfektnú 100% detekciu škodlivého softvéru, vďaka čomu získala ocenenie VB100. Total AV majú zabudované blokovanie phishingových adries URL, aby zabránili falošným webovým stránkam, aby vás podvádzali. Majú tiež trezor hesiel, VPN a ochranu ID, vďaka čomu získate najvyššiu úroveň zabezpečenia.
Celý systém a kontroly v reálnom čase budú pracovať ticho na pozadí a neustále a dôsledne kontrolovať potenciálne hrozby a celkový stav vášho počítača. Výsledky sa zobrazujú v jasnom a výstižnom formáte, ktorý umožňuje ľahké pochopiť, aké problémy má váš počítač, a možnosť okamžite opraviť zistené problémy.

Removes Malware

Odstraňuje Malware

Zisťuje a odstraňuje škodlivý softvér vo vašom počítači, ako sú vírusy, adware alebo spyware.

Removes Spyware
Odstraňuje Spyware

Spyware tajne sleduje, čo robíte na počítači. Jeho cieľom je zvyčajne zachytiť heslá, bankové údaje a údaje o kreditnej karte.

Web Protection
Ochrana Webu

Zistite, ktoré webové stránky sú bezpečné a ktorým je možné dôverovať. Blokujte webové stránky s malvérom a súbory na stiahnutie.

Block Phishing Websites
Blokuje Phishingové Weby

Blokujte „spoof“ webové stránky určené na odcudzenie vašich osobných údajov, zvyčajne po kliknutí na falošný e-mail.

Real-Time Protection

Ochrana v reálnom čase

Ochrana v reálnom čase beží na pozadí a nepretržite monitoruje váš systém a blokuje malware skôr, ako sa dostane na váš pevný disk.

Removes Adware
Odstraňuje Adware

Adware je škodlivý softvér, ktorý automaticky zobrazuje alebo sťahuje reklamné materiály, ako sú bannery alebo kontextové okná.

VPN Internet Security
VPN Internet Security

Browse anonymously and securly online. Encrypt your connection to the Internet to block hackers from intercepting your data.

Scheduled Scans
Scheduled Scans

Set your own scheduled for system antivirus scans including what locations to scan.

Password Manager
Password Manager

Easily manage and keep all your passwords secure in one place.